Gaat u binnenkort op reis met het vliegtuig en loopt uw reis via Schiphol? Dan is een taxi de makkelijkste manier om snel van of naar het vliegveld te komen. Een keuze voor Taxi 023 biedt u bovendien diverse aanvullende voordelen die wij in dit artikel bespreken.

Wanneer u kiest voor een taxi om naar Schiphol te gaan of daar juist opgehaald te worden, heeft u de keuze uit vele verschillende taxibedrijven. Taxi 023 weet zich te onderscheiden met de volgende voordelen voor klanten:

1. Wij bieden u een comfortabele taxirit

Met Taxi 023 voorkomt u de stress die het openbaar vervoer en een eigen auto met zich meebrengen. U hoeft geen hoge parkeerkosten bij Schiphol te betalen en weet zeker dat u op tijd en veilig op de plek van bestemming arriveert.

Tijdens de comfortabele taxirit kunt u naar hartenlust ontspannen en indien van toepassing al helemaal in de vakantiesfeer komen. Uiteraard zet onze nette en professionele taxichauffeur u af voor de gewenste vertrekhal, zodat u uw bagage niet ver hoeft te tillen.

2. Wij hanteren vaste tarieven naar Schiphol

Taxi 023 hanteert vaste Schiphol tarieven, zodat u altijd van tevoren weet waar u aan toe bent. Zo bent u verzekerd van een goedkope taxi naar Schiphol en komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Voor een taxi naar Schiphol hanteren wij per plaats verschillende tarieven. Een taxi vanuit Haarlem naar Schiphol kost bijvoorbeeld slechts € 35,00, terwijl u voor een grotere afstand zoals IJmuiden naar Schiphol slechts € 50,00 betaalt.

3. Wij zijn razendsnel bij u op locatie

Wilt u opgehaald worden van Schiphol? Bel ons dan op 023-8700700 en binnen een half uur staat onze chauffeur bij Schiphol op u te wachten. Bent u in uw eentje, dan sturen wij een gewone taxi en voor grotere groepen sturen wij een taxibusje.

Wij adviseren u direct te bellen nadat u bent geland. Uw taxichauffeur zal direct naar Schiphol rijden, terwijl u uw bagage op de luchthaven in ontvangst neemt. Zo kunt u hierna vrijwel direct instappen en uw reis naar huis snel voortzetten.

4. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar

De enthousiaste taxichauffeurs van Taxi 023 staan 7 dagen per week, 24 uur per dag paraat om u naar Schiphol te brengen of van het vliegveld op te halen. Ook kunnen wij indien gewenst uw gasten veilig en snel naar de gewenste locatie brengen.

Wij zijn actief in de regio van Haarlem, Beverwijk, Heemstede, Aerdenhout, Hoofddorp, Bennebroek, Halfweg, Overveen, Santpoort, Spaarndam, IJmuiden, Velsen, Velserbroek, Vijfhuizen en Zandvoort. Naast Schiphol rijden wij ook naar andere luchthavens zoals Rotterdam Airport, Eindhoven Airport, Lelystad Airport, Maastricht Airport en Brussel Airport.