Altijd op tijd voor uw zakelijke afspraak

Zakelijke afspraken zijn een belangrijk onderdeel van de manier waarop veel bedrijven werken. Van conferenties tot sales meetings en van informele bijeenkomsten tot afspraken met klanten; de gemiddelde zakenman heeft jaarlijks talloze afspraken op externe locaties. Te laat komen is daarbij geen optie, dus is het inschakelen van zakelijk vervoer van Taxi 023 een verstandig idee.

Arriveer nooit meer te laat met Taxi 023

Taxi 023 zorgt ervoor dat u altijd op tijd arriveert voor uw zakelijke afspraak. Dat lijkt misschien een vanzelfsprekendheid, maar dat is het in de praktijk allerminst. In de dagelijkse hectiek van uw professionele leven eisen deadlines constant uw aandacht op. Vergaderingen die uitlopen en spoedklussen die tussendoor komen; het zijn allemaal voorbeelden van zaken waardoor u te laat in de auto stapt.

Maar net als in het echte leven, geldt in de zakenwereld dat een eerste indruk onuitwisbaar is. Wanneer u te laat komt op een zakelijke afspraak, staat u daarom al met 1-0 achter als u probeert indruk te maken op een potentiële of bestaande klant.

Beter kiest u daarom voor de zekerheid van het zakelijk vervoer van Taxi 023. Wij bouwen een ruime marge in en halen u tijdig op, zodat het zo goed als zeker is dat u op tijd op de locatie van uw zakelijke afspraak arriveert.

Is er onderweg sprake van oponthoud op de weg of zijn er andere factoren die vertraging opleveren? De chauffeurs van onze taxi kennen het wegennet in de omgeving van Haarlem op hun duimpje en kiezen snel een alternatieve route waardoor u geen kostbare tijd verliest. Dat is nog eens handig!

Bespaar tijd en kies voor zakelijk vervoer in stijl

Maar er zijn meer zaken waardoor u tijd bespaart als u kiest voor Taxi 023. Wij zorgen namelijk voor comfortabel zakelijk vervoer, waardoor u gedurende de taxirit prettig en effectief kunt werken. Onze chauffeurs houden rekening met uw wensen en hanteren een rustige en veilige rijstijl. Het afhandelen van belangrijke telefoontjes, het doornemen van flinke dossiers of het voorbereiden op uw afspraak; in de aangename stoelen van onze taxi doet u het allemaal.

Omdat u er voor uw werk tegelijkertijd representatief uit moet zien, wilt u natuurlijk wel in stijl worden vervoerd. Dat is geen probleem bij Taxi 023, want wij beschikken over een modern wagenpark met taxi’s die u van alle gemakken voorzien. Ook onze taxichauffeurs stralen in alle facetten professionaliteit uit en dragen nette, zakelijke kleding.

Heeft u regelmatig zakelijk vervoer nodig en wilt u hiervoor een taxi reserveren in Haarlem en omgeving? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via de website van Taxi 023. Wij zijn gespecialiseerd in zakelijke taxiritten en onderscheiden ons met een hoge kwaliteit en zeer concurrerende tarieven.

Call Now Button