Goedkope taxi van Haarlem naar luchthaven

Stapt u binnenkort op het vliegtuig voor een zakelijke trip of een heerlijke vakantie naar een buitenlandse bestemming? Dan is een taxi de ideale manier om naar het vliegveld te gaan en later weer opgehaald te worden. Zo betaalt u geen dure parkeerkosten en bereikt u snel en op uw gemak de gewenste locatie.

Taxi 023 rijdt naar diverse luchthavens in binnen- en buitenland en heeft langjarige ervaring opgebouwd op het gebied van luchthavenvervoer. Wij staan onder meer bekend om ons voordelige Schipholvervoer in Haarlem en omstreken, maar ook voor vervoer naar een ander vliegveld bent u bij onze professionele taxicentrale aan het juiste adres.

Onze taxi Haarlem – Schiphol vervoert u snel, veilig en goedkoop

Bent u specifiek op zoek naar een goedkope taxi naar Schiphol? Dan is Taxi 023 een ideale keuze. Wij onderscheiden ons met aantrekkelijke vaste tarieven naar Schiphol, zodat u vooraf precies weet wat de rit gaat kosten. Onze taxi Haarlem – Schiphol kost bijvoorbeeld slechts € 35,00, terwijl u voor een rit vanaf het verder gelegen Zandvoort € 45,00 betaalt.

Naast goedkope tarieven, bent u bij Taxi 023 verzekerd van een hoge kwaliteit. Dit komt onder meer tot uiting in de professionele benadering van onze ervaren chauffeurs, die u pal voor de gewenste vertrekhal op Schiphol afzetten en u graag helpen met uw bagage. Daarnaast hanteren wij een prettige rijstijl en hechten wij veel waarde aan een hoge mate van veiligheid en comfort voor onze passagiers.

Uiteraard wilt u bij een taxirit zo spoedig mogelijk op de plek van bestemming arriveren. De taxi’s van onze taxicentrale in Haarlem zijn daarom in vrijwel alle gevallen binnen een half uur ter plaatse om u op te halen. U kunt altijd een taxi van of naar Schiphol bij ons bestellen, want wij zijn 7 dagen per week en 24 uur per dag beschikbaar.

Taxi van Haarlem naar overige luchthavens

Ook wanneer u naar andere luchthavens gebracht wilt worden, kunt u onze taxicentrale in Haarlem daarvoor inschakelen. Wij rijden niet alleen naar bekende Nederlandse luchthavens, maar ook naar gerenommeerde vliegvelden in het buitenland. Zo vormt Taxi 023, waar u ook heen gaat, altijd het vertrouwde begin- en eindpunt van uw reis.

Wij rijden onder meer naar de onderstaande luchthavens en hanteren hiervoor de volgende tarieven:

  • Rotterdam Airport vanaf 95 euro
  • Eindhoven Airport vanaf 195 euro
  • Lelystad Airport vanaf 119 euro
  • Maastricht Airport vanaf 349 euro
  • Brussel Airport vanaf 349 euro

Wilt u naar een andere luchthaven of heeft u specifieke wensen op het gebied van uw vervoer? Dan kunt u een offerte aanvragen om een aanbieding op maat te ontvangen. Binnen 24 uur neemt een van onze medewerkers contact met u op.

Call Now Button