Hoeveel kost een taxi naar Schiphol?

Heeft u binnenkort een vlucht vanaf Schiphol? Dan zijn er meerdere manieren om snel en comfortabel naar het vliegveld te komen. Een taxirit geniet nog altijd de voorkeur van veel mensen, maar is dit niet erg duur? In de praktijk blijkt dat gelukkig erg mee te vallen. In dit artikel vertellen we u exact hoeveel een taxi naar Schiphol u kost.

Goedkope rit naar Schiphol

De voorkeur voor een taxi naar het vliegveld is niet moeilijk te begrijpen, want dit is de snelste én comfortabelste manier van vervoer. Het is vaak zelfs de goedkoopste. Want in tegenstelling tot het gebruik van uw eigen auto, betaalt u met een taxi geen hoge parkeertarieven op de luchthaven gedurende uw verblijf in het buitenland.

Ook heeft u niet te maken met de kosten en het ongemak van het openbaar vervoer. De taxi brengt u snel en comfortabel naar Schiphol, waarbij u de zekerheid heeft dat u tijdig op het vliegveld arriveert. Dat geeft een zeker gevoel, want de trein of bus hebben nog wel eens vertraging… Het missen van uw vlucht, dat is pas écht een dure aangelegenheid!

Schiphol taxi tarieven

Taxi 023 hanteert voordelige tarieven voor een taxirit van en naar Schiphol. De hoogte van het uiteindelijke tarief hangt onder meer af van uw plaats van aankomst of vertrek. Wel zijn onze prijzen altijd vast, zodat u een helder inzicht heeft in de kosten en nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Vanuit Haarlem kost het bijvoorbeeld € 35,00 voor een taxirit tot en met maar liefst 4 personen. Wilt u 5 tot 8 personen vervoeren, verhoogt dit tarief naar € 50,00. Zeker gedeeld door alle passagiers is dit een zeer voordelig tarief om naar Schiphol gereden te worden. Vanuit omliggende plaatsen zoals Cruquius is het met respectievelijk € 30,00 en € 45,00 zelfs nog goedkoper.

Tarieven naar andere luchthavens

Naast een taxirit naar Schiphol, kunt u bij Taxi 023 ook terecht voor vervoer naar andere luchthavens in binnen- en buitenland. Voor binnenlandse luchthavens zijn onze tarieven vast. Zo gaat u al naar Lelystad Airport vanaf € 129,00, naar Rotterdam Airport vanaf € 109,00 en naar Eindhoven Airport vanaf € 129,00. Deze kosten zijn gebaseerd op plaatsen in de omgeving van Haarlem.

Klik hier voor een volledig overzicht van onze tarieven naar Schiphol en andere luchthavens. Op onze prijzen gelden enkele uitzonderingen voor tussenstops. Zo kost een extra tussenstop in dezelfde plaats € 5,00 euro extra en een extra tussenstop in een aangrenzende regio € 10,00 extra. Direct een goedkope taxirit naar Schiphol of ander vliegveld reserveren? Bel met 023-8700700.

Call Now Button