Heeft u een taxi nodig in de omgeving van Haarlem? Taxi 023 is dé taxicentrale in Haarlem en helpt u graag om snel en veilig naar uw plek van bestemming te komen. Onze ervaren chauffeurs zijn 24 uur per dag beschikbaar en staan vaak al binnen 15 minuten bij u voor de deur.

Zeer geliefde taxicentrale in Haarlem

Taxi 023 Haarlem is al sinds 2008 actief in de regio Haarlem en heeft in de loop der jaren een uitstekende reputatie opgebouwd. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een zeer populaire taxicentrale in Haarlem en kunnen wij rekenen op een vertrouwd en alsmaar groeiend klantenbestand.

Onze taxicentrale in Haarlem onderscheidt zich op diverse punten van andere taxibedrijven die opereren in de omgeving. Allereerst dragen wij kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel, waardoor zowel particuliere als zakelijke klanten graag gebruik maken van onze diensten.

Uiteraard hebben al onze chauffeurs een basisopleiding tot taxichauffeur met goed gevolg afgerond. Een taxi besturen is namelijk een erkend vakgebied, dat sinds 2004 een benodigd certificaat vereist. Zo weet u zeker dat uw chauffeur u op een veilige en deskundige wijze van A naar B brengt.

Grote klantvriendelijkheid bij onze taxi in Haarlem

Onze chauffeurs hanteren daarnaast een prettige rijstijl en stellen u vanaf het moment dat u de taxi binnenstapt direct op uw gemak. Wij vinden dit menselijke contact erg belangrijk en geven onze taxichauffeurs daarom een speciale training in sociale vaardigheden en omgang met agressie.

Ook houden de chauffeurs van onze taxicentrale in Haarlem rekening met etiquette. Zo houden zij vanzelfsprekend het portier voor u open en dragen zij altijd een net kostuum. Sjouwt u een zware koffer? Dan neemt onze chauffeur deze graag van u over!

De klantvriendelijkheid van Taxi 023 Haarlem begint al bij het eerste contact, wanneer u telefonisch contact opneemt met onze taxicentrale in Haarlem. Wij vinden deze service niet meer dan normaal, want eigenlijk zou het toch altijd zo moeten zijn? Ons motto is daarom het veelzeggende ‘Zoals het hoort’.

Taxicentrale in Haarlem biedt u vele mogelijkheden

Veel van de klanten van Taxi 023 Haarlem vertrekken naar vergelijkbare bestemmingen. Een vaak gereden route door onze chauffeurs is bijvoorbeeld een taxi Haarlem – Schiphol of een taxi Haarlem – Amsterdam.

Bent u net gearriveerd op de luchthaven en wilt u juist worden opgehaald van Schiphol? Neem dan snel contact op en al binnen 30 minuten komt uw taxi voorrijden. Zo heeft u ondertussen mooi de tijd om uw bagage van de band te halen.

Onze taxicentrale in Haarlem hanteert aantrekkelijke tarieven en garandeert u vaste prijzen voor populaire routes zoals een taxi vanuit Haarlem naar Schiphol. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of direct een taxi bestellen? Neem dan contact op met 023-8700700. Wij helpen u graag verder!