Luchthavenvervoer met taxi Haarlem – Schiphol

Heeft u al eens een taxi van Schiphol naar Haarlem besteld? Dan is de kans groot dat u bij onze chauffeurs in de auto heeft gezeten. Taxi 023 is namelijk gespecialiseerd in luchthavenvervoer en is al jarenlang actief in de omgeving van Haarlem en Schiphol. Heeft u het gemak van luchthavenvervoer nog niet mogen ervaren? Speciaal voor u zetten we de voordelen hieronder op een rijtje.

Geen stress door tijdige reservering taxi

Het belangrijkste voordeel van vervoer van en naar de luchthaven is de stress die het bij u wegneemt. U hoeft uw auto niet meer dagen- of wekenlang op een peperdure parkeerplaats bij het vliegveld te parkeren en weet zeker dat u uw bestemming op tijd bereikt. Dat laatste is geen overbodige luxe, omdat vertraging van vluchten veelvuldig voorkomt en elke minuut hierdoor telt bij het op tijd komen voor zakelijke afspraken.

Ook als u niet op zakenreis gaat, is luchthavenvervoer vaak een goed idee. Bent u bijvoorbeeld geland en wilt u naar een dorp in de omgeving van Haarlem? Zelf zou het even zoeken zijn, maar de chauffeurs van Taxi 023 weten exact welke route ze moeten nemen om u zo snel mogelijk op de plek van bestemming te brengen.

Optimaal comfort dankzij luchthavenvervoer

Luchthavenvervoer is bovendien bijzonder comfortabel. Als u uw landingstijd op tijd aan onze taxicentrale doorgeeft, staat uw taxichauffeur netjes voor de terminal te wachten. U kunt direct instappen en bent geen tijd kwijt aan het zoeken naar uw auto of het lopen naar een veraf gelegen parkeerplaats.

Ook vermijdt u op deze manier het ongemak en de vertraging van het openbaar vervoer. U deelt de taxi niet met onbekende personen en kunt zich hierdoor ongestoord voorbereiden op uw afspraak. Het doornemen van dossiers of het voorbereiden van een presentatie; de in zakelijk vervoer gespecialiseerde chauffeurs van Taxi 023 maken het u zo gemakkelijk mogelijk.

Taxi naar uiteenlopende vliegvelden in binnen- en buitenland

Taxi 023 verzorgt luchthavenvervoer in de breedste zin van het woord. Wij brengen u zowel van Haarlem naar Schiphol als andersom. Ook rijden wij regelmatig naar andere luchthavens in binnen- en buitenland. Denk hierbij onder meer aan internationaal bekende vliegvelden zoals Rotterdam Airport, Lelystad Airport, Maastricht Airport, Brussel Airport en Eindhoven Airport.

Voor vervoer van en naar al deze luchthavens hanteren wij zeer concurrerende tarieven. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of direct een reservering plaatsen? Laat het dan direct weten via 023-8700700 of mail ons op info@taxi023.nl. Zo heeft u ruim vooraf de zekerheid dat u comfortabel van het vliegveld wordt opgehaald en u op tijd op uw afspraak bent. Wel zo prettig!

Call Now Button