Privé chauffeur nodig in Haarlem of omstreken?

Een drukke baan zorgt soms voor een overvolle agenda. Enerzijds bent u veel onderweg voor zakelijke afspraken, maar anderzijds moet u de tijd vinden om al uw werkzaamheden af te ronden. Een privé chauffeur is in dat geval de ideale oplossing. Zo verandert u reistijd in werktijd en heeft u geen omkijken meer naar uw vervoer.

Representatieve privéchauffeur voor zakelijk vervoer

Taxi 023 is dé taxi in Haarlem voor zakelijk vervoer en werkt regelmatig met privé chauffeurs voor zakelijke klanten. Een privé chauffeur biedt tal van voordelen, want u kunt altijd rekenen op dezelfde vaste chauffeur die volledig op de hoogte is van uw specifieke wensen. Hierdoor weet u altijd zeker dat het vervoer exact op uw eisen is afgestemd en voldoet aan de hoogste mate van comfort.

Net zo belangrijk als het comfort van uw rit, is uiteraard de uitstraling van uw privé chauffeur. Met name in de zakenwereld is het van belang om er representatief uit te zien. Dit geldt niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw privéchauffeur. Elke chauffeur van Taxi 023 onderscheidt zich daarom met een net zakelijk kostuum en een uitermate professionele uitstraling.

Een vaste chauffeur is altijd handig

Natuurlijk zijn onze privéchauffeurs niet alleen beschikbaar voor zakelijke opdrachten, want wij vervoeren ook met regelmaat particuliere klanten. Er zijn meerdere situaties denkbaar waarin een privé chauffeur bepaald geen overbodige luxe is. Wat uw bestemming ook is; als u regelmatig van A naar B moet, is een vaste chauffeur simpelweg bijzonder handig.

Zoals u van ons gewend bent, dragen wij belangrijke aspecten zoals veiligheid en communicatie ook bij privévervoer hoog in het vaandel. Onze privé chauffeurs hebben niet alleen een basisopleiding taxichauffeur met goed gevolg afgerond, maar hebben daarnaast ook aanvullende trainingen gevolgd in sociale vaardigheden en omgang met eventuele agressie.

Privé chauffeur met langjarige ervaring

U bent hierdoor altijd verzekerd van een privé chauffeur waarbij u zich op uw gemak voelt in de auto. Het portier wordt netjes voor u opengehouden en de communicatie verloopt altijd op prettige wijze. Veel van onze chauffeurs beschikken over langjarige ervaring, die tot uiting komt in een comfortabele rit en een snelle en veilige aflevering op uw bestemming.

Heeft u een privé chauffeur nodig? Onze privéchauffeurs zijn niet alleen actief in de regio Haarlem, maar brengen u indien gewenst ook van en naar plaatsen als IJmuiden, Heemstede, Hoofddorp, Velserbroek, Bennebroek, Aerdenhout, Halfweg, Santpoort, Spaarndam, Beverwijk, , Velsen, Vijfhuizen, Overveen en Zandvoort. Ook frequent ophalen van Schiphol of overige luchthavens behoort tot de uitgebreide mogelijkheden.

Call Now Button