Regiovervoer: voordelig en snel tot uw beschikking

In de loop der jaren heeft Taxi 023 een uitstekende reputatie opgebouwd als taxicentrale in Haarlem. Maar wat veel mensen niet weten, is dat wij ook actief zijn in de wijde omgeving daarvan. Of u nu in Aerdenhout of in Zandvoort woont: onze taxi staat snel bij u voor de deur en brengt u overal naartoe waar u wilt.

Taxirit naar luchthavens binnen en buiten de regio

Een van de bekendste diensten van Taxi 023 is ons luchthavenvervoer. We brengen u net zo graag vanuit Haarlem naar Schiphol als dat we u van het vliegveld komen ophalen. Natuurlijk staat onze taxi voor de terminal te wachten, zodat u na uw vlucht direct door kunt en geen onnodige vertraging oploopt.

Maar daarnaast zijn wij ook in andere regio’s actief. We rijden naar een diversiteit van andere luchthavens in zowel binnen- als buitenland. Denk hierbij bijvoorbeeld aan binnenlandse vliegvelden zoals Lelystad Airport, Rotterdam Airport, Eindhoven Airport en Maastricht Airport, maar ook aan een buitenlandse luchthaven zoals Brussel Airport.

Indien gewenst rijden we zelfs naar andere luchthavens die nog verder weg gelegen zijn. De mogelijkheden zijn dus eindeloos. Indien gewenst kunnen we ons luchthavenvervoer ook combineren met een andere dienst zoals ons zakelijk vervoer. Zo weet u zeker dat u door een professionele chauffeur snel en veilig van en naar het vliegveld wordt gebracht.

Comfortabel en veilig regiovervoer

Onze ritten naar vliegvelden in binnen- en buitenland onderstrepen dat wij ons niet alleen beperken tot de directe omgeving van Haarlem. Taxi 023 is in de gehele regio actief en kan u op comfortabele wijze naar tal van plaatsen brengen. Wat uw vertrekpunt ook is; als u de afspraak tijdig maakt, weet u zeker dat onze taxi op tijd arriveert.

Onze taxicentrale is onder meer actief in de regio van Aerdenhout, Bloemendaal, Bennebroek, Hoofddorp, Vogelenzang, Heemstede, Zandvoort, IJmuiden, Vijfhuizen, Velserbroek, Velsen, Heemskerk, Beverwijk, Santpoort en Overveen. Ook rijden wij regelmatig naar kleinere plaatsen in dezelfde omgeving.

Taxi 023 verzorgt professioneel regiovervoer en onderscheidt zich met factoren zoals een hoge kwaliteit, klantvriendelijkheid en veiligheid. Onze ervaren chauffeurs kennen de hele regio op hun duimpje en brengen u in een comfortabele taxi snel op uw plek van bestemming. Meer weten over ons regiovervoer? Bel ons op 023-8700700 of mail naar info@taxi023.nl.

Call Now Button