Rijden op rekening bij Taxi 023 in Haarlem

In de hectiek van de dagelijkse werkzaamheden overkomt het tal van zakenmensen. U moet snel naar een onverwachte afspraak, maar heeft geen geld of pinpas op zak om in de taxi af te rekenen. Bij Taxi 023 vormt dat geen enkel probleem. Wij rijden namelijk ook op rekening, waardoor u probleemloos in kunt stappen en in een later stadium alsnog betaalt. Dat is wel zo handig!

Flexibele taxicentrale gespecialiseerd in zakelijk vervoer

Er zijn talloze situaties denkbaar waarin rijden op rekening goed van pas komt. Zo kan het soms gebeuren dat u geen betaalmiddelen bij de hand heeft, waardoor geen enkele taxicentrale u wil vervoeren. Bij Taxi 023 vinden we dat het ook anders kan. Wij hebben begrip voor uw situatie en brengen u ook zonder pinpas, geld of creditcard naar elke gewenste bestemming.

Als specialist in zakelijk vervoer vervoeren wij daarnaast veel zakenmensen die regelmatig terugkerende afspraken hebben. In dergelijke situaties is het niet handig om elke keer te betalen, als u al weet dat u de dag erna ook weer in de taxi zit. Speciaal voor onze vaste klanten maken we de factuur daarom op na een afgesproken periode.

Comfortabele rit brengt u snel op uw afspraak

Dat u als klant bij Taxi 023 koning bent, blijkt ook uit de andere kenmerken van onze taxiservice. Onze chauffeurs behandelen u altijd met gepaste beleefdheid en doen er alles aan om uw taxirit tot een plezierige ervaring te maken. Speciaal voor zakelijke reizigers hanteren zij een rustige rijstijl, zodat u ook onderweg in alle rust kunt werken.

Als u instapt bij een taxi van Taxi 023, bent u verzekerd van vervoer dat uitstekend aansluit op uw zakelijke doelstellingen. Onze chauffeurs zijn netjes gekleed en helpen u graag met koffers, trolleys en andere bagage. Heeft u haast voor een zakelijke deadline? Wij kennen alle sluiproutes in Haarlem en omstreken en zorgen ervoor dat u op tijd op de gewenste locatie arriveert.

Taxi in Haarlem voor uw personeel of gasten

Taxi 023 is het ideale taxibedrijf om in te schakelen als u uw personeel of gasten een betrouwbare taxiservice wilt verlenen. Maak gebruiken van de mogelijkheid om op rekening te rijden en kies voor ontvangst van een wekelijkse of maandelijkse factuur. Meer weten? Bel direct naar 023-8700700 of stuur een mailtje naar info@taxi023.nl.

Call Now Button