Snel en betrouwbaar zorgvervoer in Haarlem

Wie regelmatig naar medische afspraken moet, weet dat deze niet altijd op het afgesproken tijdstip plaatsvinden. Lange wachtlijsten, onduidelijke communicatie en opstoppingen in het verkeer zorgen ervoor dat er altijd wel een reden is waarom de afspraak uitloopt of zelfs geheel geen doorgang vindt. En dat is zonde, want een medische afspraak heeft u niet voor niets!

Altijd op tijd voor uw medische afspraak

Taxi 023 is daarom gespecialiseerd in zorgvervoer – een vorm van vervoer die garandeert dat u op tijd op uw medische afspraak verschijnt. Of u nu naar het ziekenhuis naar de huisarts moet en of het buiten nu zonnig is of ijzelt: wij zorgen ervoor dat u netjes en op tijd op de plek van bestemming arriveert.

Dit is wel zo prettig, want hierdoor hoeft u zich nooit meer druk te maken of u wel op tijd op uw belangrijke afspraak verschijnt. Onze taxi rijdt geruime tijd voor uw afspraak bij u voor, zodat u zorgeloos kunt instappen in de wetenschap dat een eventueel uitlopen van de afspraak niet aan u zal liggen.

Snelle en voordelige vorm van vervoer

Vindt u gespecialiseerd zorgvervoer zonde van uw geld en kiest u daarom liever voor het openbaar vervoer? In de praktijk betaalt u voor de combinatie van verschillende vervoersmiddelen zoals bus, metro en trein al snel een vergelijkbaar bedrag als bij de taxi. Een keuze voor onze taxi in Haarlem is daarom veel voordeliger dan u denkt.

Daarbij hanteert Taxi 023 ook nog eens voordelige tarieven en zijn er bij regelmatig terugkerend vervoer absoluut gunstige prijsvoorwaarden bespreekbaar voor onze klanten. Loop daarom niet het risico uw belangrijke medische afspraak te missen, want betalen voor een gemiste afspraak kan een stuk duurder uitvallen. En nog belangrijker dan dat: uw gezondheid is onbetaalbaar!

Zorgvervoer: comfortabele en veilige rit

De specialisatie van Taxi 023 in zorgvervoer komt niet alleen tot uiting in onze tijdige voorrijtijden, maar ook in een hoge kwaliteit en service. Onze ervaren taxichauffeurs hanteren een veilige rijstijl en maken de taxirit zo aangenaam mogelijk voor u. Hierdoor is de rit naar het ziekenhuis of de dokter een stuk prettiger.

Taxi 023 biedt u niet alleen zorgvervoer in Haarlem, maar is daarnaast ook actief in de rest van de regio. Denk hierbij onder meer aan Bennebroek, Aerdenhout, Beverwijk, Heemstede, Hoofddorp, Halfweg, Santpoort, Overveen, Spaarndam, Velsen, IJmuiden, Velserbroek, Vijfhuizen en Zandvoort. Meer weten? Stel uw vraag via info@taxi023.nl of bel ons rechtstreeks op 023-8700700.

Call Now Button