Taxi Haarlem – Schiphol: altijd op tijd voor uw vlucht

Er zijn weinig zaken vervelender: u verheugt zich op een heerlijke vakantie maar mist op de dag van vertrek uw vlucht. Klinkt dit u bekend in de oren? Het had eenvoudig voorkomen kunnen worden door bij Taxi 023 een taxirit naar het vliegveld te reserveren. Wij zijn een zeer goedkope taxi Haarlem – Schiphol en zorgen ervoor dat u altijd op tijd bent voor een van uw belangrijke vluchten.

Taxi Haarlem – Schiphol: de beste service

Een goedkope taxi naar Schiphol is relatief eenvoudig te vinden, maar de combinatie met een hoge kwaliteit van vervoer en service is zeldzaam. Taxi 023 heeft een uitstekende reputatie op het gebied van professioneel taxivervoer en verzorgt al vele jaren uiteenlopende vervoersdiensten zoals zakelijk vervoer, groepsvervoer, regiovervoer en zorgvervoer in Haarlem en omstreken.

U bent bij Taxi 023 dan ook verzekerd van een nette taxichauffeur, die professioneel gekleed is en u graag helpt met uw bagage. Daarnaast hanteren wij een prettige rijstijl waarbij wij uw veiligheid hoog in het vaandel dragen. Onze extensieve kennis van het lokale wegennet zorgt er tot slot voor dat u altijd snel op de plek van bestemming arriveert.

Op zoek naar de goedkoopste taxi Haarlem – Schiphol?

Misschien wel ons grootste specialisme is luchthavenvervoer, bijvoorbeeld vanuit Haarlem naar Schiphol. Wij hanteren dan ook speciale Schiphol tarieven, waarmee we ons onderscheiden van veel andere taxicentrales in Haarlem waarbij u aanmerkelijk duurder uit bent. Een taxi Haarlem – Schiphol tot wel 4 personen kost u bij Taxi 023 slechts 35 euro.

Uiteraard rijden onze taxi’s u ook vanaf andere locaties naar het vliegveld heen en weer. Ook populair bij onze klanten zijn bijvoorbeeld taxiritten van Cruquius naar Schiphol (30 euro), IJmuiden naar Schiphol (50 euro) en Zandvoort naar Schiphol (45 euro). Wilt u naar een ander vliegveld? Bekijk dan naar welke overige luchthavens wij zoal rijden.

Ophalen van Schiphol: wij brengen u terug naar Haarlem

Ook ophalen van Schiphol behoort tot onze uitgebreide dienstverlening. Als u bijvoorbeeld na aankomst op het vliegveld naar Haarlem gebracht wilt worden, zorgen wij ervoor dat onze taxi u netjes voor vertrekhal 3 staat op te wachten. De chauffeur neemt netjes telefonisch contact met u op om te laten weten wanneer hij is gearriveerd.

Het makkelijkst is het wanneer u ons belt op 023-8700700 zodra u het vliegtuig uitstapt. Onze chauffeur zorgt er vervolgens voor dat hij binnen een half uur ter plaatse is, zodat u ondertussen de tijd heeft om op uw gemak uw bagage in ontvangst te nemen en eventueel nog wat te drinken. Bij online reserveren is het ook mogelijk dat wij als extra service zelf uw vluchtgegevens bijhouden.

Call Now Button