Taxi Haarlem

taxi haarlem

 

 

 

 

 

 

 

 

Woon je in Haarlem of omstreken? En heb je snel een taxi nodig? Bel dan direct Taxi Haarlem 023 of reserveer online je taxi rit via de website. Wij leveren top kwaliteit tegen een lage prijs. Alle taxi chauffeurs van Taxi 023 zijn gespecialiseerd in het vak en hebben de basisopleiding taxi chauffeur afgerond, dit allemaal om je te kunnen garanderen van de beste kwaliteit.

In je eentje op reis of met een grote groep, bij ons is alles mogelijk. Ben je benieuwd naar onze vaste Schiphol tarieven? Neem dan een kijkje op de volgende pagina: https://www.taxi023.nl/schiphol-tarieven/. Direct reserveren is uiteraard ook mogelijk dit kan online en telefonisch via nummer 023 – 8700700. Wij staan dag en nacht voor je klaar om je veilig, snel en comfortabel van A naar B te vervoeren.

Om het onze klanten nog gemakkelijker te maken hebben wij ook een mobiele app gelanceerd deze kun je downloaden op je smartphone via de onderstaande buttons:

Naast regio vervoer in Haarlem en omstreken bieden wij ook nog andere taxi diensten aan zoals onder andere; zakelijk vervoer (directie, VIP en bedrijven), Schiphol vervoer, groepsvervoer, privé chauffeur diensten, vervoer op maat, koeriers service & zorgvervoer. Iedereen kan dus terecht bij Taxi 023. Wacht dus niet langer en reserveer direct je taxi bij het vertrouwde taxi bedrijf van Haarlem en omstreken.