Taxi Schiphol

taxi schipholBinnenkort op reis? En een taxi nodig? Dan ben je bij Taxi Schiphol aan het juiste adres. Wij verzorgen taxiritten van en naar Schiphol tegen een betaalbare prijs. Het leveren van service en kwaliteit staat bij onze Schipholtaxi services bovenaan!

De beste service leveren dat is waar Taxi Schiphol voor staat, wij vervoeren je veilig en snel van en naar Schiphol. Wij bieden onze diensten altijd aan tegen een scherpe prijs, waardoor je bij ons nooit teveel betaald. Voor een overzicht van onze tarieven kun je kijken op de volgende pagina: https://www.taxi023.nl/schiphol-tarieven/.

De diensten van Taxi 023 worden uitgevoerd door ervaren taxichauffeurs die al tijden werkzaam zijn in het vak. Bovendien hebben zij alle de basisopleiding taxichauffeur afgerond. Dus ga je binnenkort op reis? Aarzel dan niet om je taxi te reserveren bij Schipholtaxi Taxi 023 in Haarlem. Wij staan dag en nacht voor je klaar! Uiteraard kun je ook altijd even telefonisch contact met ons opnemen, dit kan op nummer 023 – 8700700, wij helpen je graag verder!

Naast Schipholvervoer bieden wij ook nog andere diensten aan zoals onder andere; zakelijk vervoer (directie, VIP, bedrijven), regiovervoer, groepsvervoer, priv├ęchauffeur, vervoer op maat, koeriers service & zorgvervoer. Iedereen kan dus terecht bij Taxi 023 in Haarlem.