De vele betaalmogelijkheden bij Taxi 023

In het verleden was het in taxi’s alleen mogelijk om contant te betalen. En tegenwoordig is dat in sommige gevallen nog steeds zo. Vervelend, want door omstandigheden kan het voorkomen dat u niet altijd contant geld op zak heeft. Taxi 023 biedt daarom een variëteit aan betaalmogelijkheden, zodat u op elk gewenst moment snel onze diensten kunt gebruiken.

Minder vaak contant geld op zak

Het gebruik van contant geld loopt in Nederland steeds verder terug. Het gemak van pinnen en andere vormen van digitale transacties is simpelweg te groot. Niet alleen hoeft u niet meer dagelijks contant geld op te nemen en mee te sjouwen, maar ook loopt u minder risico om dit onderweg te verliezen. In de loop der tijd zijn er immers al heel wat bankbiljetten uit broekzakken gewaaid.

Hoewel het gebruik van contant geld in ons land al jaren afneemt, speelden lang niet alle taxicentrales hier vroegtijdig op in. Inmiddels bieden de meeste taxibedrijven wel de mogelijkheid om ook zonder contant geld te betalen, maar nog steeds zijn er incidenteel taxi’s die deze mogelijkheid niet bieden. En dat is een gemiste kans, want steeds minder klanten hebben contant geld op zak.

Betalen met PIN in onze taxi in Haarlem

Zeer waarschijnlijk geldt dat ook voor u. Omdat pinnen tegenwoordig vrijwel overal mogelijk is, heeft het weinig zin om elke dag weer grote hoeveelheden contant geld te vervoeren. Elke taxi bij Taxi 023 is voorzien van een mobiel pinapparaat, waar u makkelijk uw pas doorheen haalt voor een snelle en volstrekt veilige betaling. Dat is nog eens makkelijk!

En bent u toch een keer uw pinpas kwijt of vergeten? Dan bieden we ook de optie op betaling met een creditcard. Dit brengt weliswaar eenmalige transactiekosten van 3 euro met zich mee, maar helpt u uit de brand als u uw pas niet bij zich heeft of onverhoopt geen saldo op uw bankrekening heeft. Het is onze ervaring dat veel klanten deze handige betaalmogelijkheid waarderen.

Rijden op rekening bij Taxi 023 in Haarlem

Speciaal voor onze zakelijke en vaste klanten, bieden we bij Taxi 023 ook de mogelijkheid om op rekening te rijden. Met name voor bedrijfsgeoriënteerde toepassingen is dat een ideale optie, omdat u op deze manier makkelijk en snel een taxi kunt bestellen voor uw personeel en zakelijke relaties. In de taxi hoeft dan uiteraard niet te worden afgerekend.

Rijden op rekening is mogelijk met een wekelijkse of maandelijkse factuur, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Wij brengen hiervoor geen extra kosten in rekening en bij regelmatig gebruik van onze diensten zijn er zelfs interessante kortingen mogelijk. Meer weten over de mogelijkheden bij onze taxicentrale in Haarlem? Neem contact op via 023-8700700 of mail naar info@taxi023.nl.

Call Now Button