Vervoer op maat aanvragen bij Taxi 023

Wanneer u vervoer nodig heeft in Haarlem en omstreken, weet u zeker dat de taxi van Taxi 023 nooit ver weg is. Soms wilt u echter net even wat anders dan een gewone taxirit. Soms wilt u vervoer op maat. Uiteraard kunt u dat probleemloos aanvragen bij onze taxicentrale in Haarlem, want wij zorgen ervoor dat zowel de taxi als de chauffeur aan al uw eisen voldoen.

Goedkope taxirit in Haarlem

Of u nu een avondje weggaat of een hele dag van huis bent; een taxi is het vervoersmiddel bij uitstek om u heen en weer te brengen. Veel mensen kiezen daarnaast nog altijd voor het openbaar vervoer, maar de overvolle bussen en vele treinvertragingen maken het reizen per OV in Nederland niet altijd een aangename ervaring.

Een taxirit bij Taxi 023 is bovendien verrassend goedkoop wanneer u het vergelijkt met de prijs van het openbaar vervoer. Zeker bij een regelmatige terugkerende taxirit kunnen wij voor onze vaste klanten zeer concurrerende tarieven hanteren. Hierdoor bent u tegen een lage prijs zeer snel op de plek van bestemming, waardoor u weer extra tijd en geld bespaart.

Taxi bestellen in de avond of nacht

Nog altijd wordt Taxi 023 in de omgeving van Haarlem veelvuldig ingeschakeld voor taxiritten in de avonduurtjes of nacht. Met name rond het weekend blijken veel mensen na een gezellig avondje weg het liefst samen weer naar huis te gaan. Logisch, want samen uit is tenslotte ook samen thuis. Maar wie wil in zo’n situatie nu de BOB (Bewust Onbeschonken Bestuurder) zijn?

U raadt het al: vrijwel niemand. Dit is natuurlijk gevaarlijk, want uzelf en andere mensen vervoeren is in beschonken toestand een zeer slecht idee. Omdat ook het openbaar vervoer in de nachtelijke uurtjes vaak geen reële optie meer is, blijft het bestellen van een taxi in Haarlem over. In dat geval is het vervoer op maat van Taxi 023 verreweg de beste optie.

Vervoer op maat voor al uw wensen

Wij zorgen ervoor dat de taxi binnen no-time op de plek van bestemming arriveert en altijd genoeg ruimte biedt aan alle personen in uw groep. Heeft u specifieke wensen op het gebied van de taxi, de chauffeur, het rijgedrag of de kosten? Dan kunt u deze altijd met onze taxicentrale bespreekbaar maken. Wij spelen graag in op uw behoeften en bedienen u waar mogelijk op maat.

Natuurlijk zijn er nog talloze andere situaties waarin u gebruik kunt maken van ons vervoer op maat. Zo bieden wij zakelijk vervoer voor directeuren of VIP’s en kunt u kiezen voor zorgvervoer om snel en veilig naar uw medische afspraken te gaan. Voor elke wens hebben wij de juiste taxirit; neem direct contact op via 023-8700700 of mail naar info@taxi023.nl om ons te vragen naar alle mogelijkheden.

Call Now Button