Zakelijk vervoer van Haarlem naar Schiphol

Als zakenman of -vrouw bent u veel onderweg. Belangrijke afspraken schreeuwen om uw aandacht en de meetings vinden plaats in zowel binnen- als buitenland. Zakelijk vervoer via Taxi 023 bespaart u in dat geval veel tijd. Wij brengen u niet alleen snel en comfortabel naar uw afspraak in de regio Haarlem, maar zorgen er met evenveel plezier voor dat u uw vlucht vanaf Schiphol haalt.

Snel en comfortabel naar een zakelijke afspraak

Taxi 023 werkt al vele jaren met zakelijke klanten en begrijpt daarom goed welke zaken voor u van belang zijn. Belangrijke afspraak op het hoofdkantoor van uw werkgever? Laat het ons bijtijds weten en wij zorgen ervoor dat u keurig op tijd arriveert. Natuurlijk hanteren wij een rustige rijstijl, zodat u achterin de taxi comfortabel kunt werken en zich optimaal kunt voorbereiden op de meeting.

Weet u vooraf al dat het een korte afspraak betreft? Overleg met onze chauffeur en deze blijft netjes wachten tot u klaar bent. Na uw kantoorbezoek wordt u weer netjes thuisgebracht of naar elke andere gewenste locatie. Zo reist u snel en veilig door de hele regio Haarlem zonder dat u tijd verliest aan eigen of openbaar vervoer met alle bijbehorende kopzorgen.

Altijd op tijd op Schiphol

Heeft u op uw eerdere afspraak te horen gekregen dat u naar een belangrijke klant in het buitenland moet? Geef uw vluchttijden door aan onze taxicentrale en de taxi staat de volgende ochtend te wachten bij u voor de deur. Natuurlijk met een ruime tijdsmarge ingebouwd, zodat u zeker weet dat u op uw gemak kunt inchecken en zonder problemen uw vlucht haalt.

Taxi 023 rijdt naar alle luchthavens in Nederland en vlak over de grens. Denk hierbij onder meer aan Rotterdam Airport, Lelystad Airport, Eindhoven Airport, Maastricht Airport en Brussel Airport. Het meest rijden wij echter naar Schiphol en wij hanteren hiervoor dan ook concurrerende tarieven. Vanuit Haarlem reist u bijvoorbeeld al voor € 35,00 naar de luchthaven. Een bedrag dat nog lager uitvalt als u met meerdere personen reist.

Terug naar Nederland

Uw buitenlandse afspraak zit erop, u bent moe en uw vliegtuig landt pas in de avonduren weer op Nederlandse bodem. Het enige wat u wilt is na aankomst op de luchthaven weer zo snel mogelijk thuis zijn. Laat ons weten hoe laat u landt en de taxichauffeur staat geduldig te wachten als u de terminal uitloopt. Uw koffers en tassen worden vanzelfsprekend voor u ingeladen. Tijdens de taxirit dommelt u alvast in en niet veel later bent u alweer thuis. Toch prettig dat u de taxi genomen heeft!

Call Now Button