Zonder zorgen naar Schiphol

Het zal je maar gebeuren. Je komt terug van een fijne vakantie of meerdaagse business trip, je laadt je bagage in, gaat zitten en draait de contactsleutel om. Dan zie je dat er een paar honderd kilometer meer op de teller staat dan toen je je auto achterliet. Ook zie je dat je veel minder brandstof hebt dan voor je je auto inleverde. Hier klopt iets niet.

Dit scenario is geen bedenksel. Nog geen twee jaar geleden bracht Groeten van Max in beeld hoe medewerkers van diverse parkeerterreinen rond Schiphol misbruik maakten van het vertrouwen van hun klanten. Er werden auto’s gebruikt voor privéritjes. De omroep liet zien hoe medewerkers auto’s gebruikten voor ritjes naar McDonalds en naar de sportclub. De betreffende auto’s werden vaak onbeheerd achtergelaten – soms middenin een woonwijk.

Je auto ingezet als taxi

Eén medewerker maakte het wel heel bont. Die gebruikte een luxe auto als bijverdienste. Hij bracht er klanten van een ander parkeerterrein mee naar de terminals. Het kan dus zomaar gebeuren dat je auto wordt ingezet als taxi. Ook werden er auto’s gebruikt voor joyriding. Omroep Max filmde een levensgevaarlijke rit met een ‘geleende’ Audi Q5 die met 180 km per uur over de snelweg racete.

De uitzending van Max zorgde voor veel verontwaardiging, maar de verantwoordelijke parkeerbeheerders wimpelden dat weg. Het ging slechts om incidenten, was hun verklaring. Dat strookte niet met de werkelijkheid, want ook consumentenorganisaties krijgen op hun websites geregeld klachten binnen: onwaarschijnlijk veel kilometers op de teller, een bijna lege tank, kleine, onverklaarbare beschadigingen – en niemand die de verantwoordelijkheid neemt.

Vertrouw liever op Taxi 023 Haarlem

Sinds die alarmerende uitzending is er veel verbeterd en de meeste parkeerfaciliteiten rond Schiphol zijn te goeder trouw. Maar helemaal zeker weet je het nooit. Je laat je auto onbeheerd achter en tijdens je afwezigheid kan er van alles mee gebeuren. Vertrouw liever op Taxi 023 Haarlem en laat de auto thuis. Dan ga je zonder zorgen naar Schiphol.

Maar de kosten dan? Taxi 023 Haarlem hanteert scherpe, vaste Schipholtarieven vanuit Haarlem en een groot aantal omliggende plaatsen. Dat geldt voor brengen en uiteraard ook voor halen. Zet dat maar eens af tegen de brandstof- en parkeerkosten. Dan blijkt dat je nauwelijks duurder uit bent. En daar staat heel veel veiligheid en comfort tegenover: geen stress, geen gezeul met koffers, niet wachten tot er genoeg passagiers zijn voor de shuttle, maar linea recta naar de luchthaven of naar huis. Na een geslaagde vakantie of met een mooie business deal op zak.

Call Now Button