Bedrijfsprofiel

Taxi Haarlem “Zoals het Hoort”

Taxi 023 Haarlem is sinds 2008 uitgegroeid tot een taxibedrijf in Haarlem dat staat voor veilig, flexibel en betrouwbaar vervoer. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons voorop. Hierdoor hebben wij een goede naamsbekendheid opgebouwd in Haarlem en omgeving. Zakelijke en particuliere klanten maken gebruik van onze diensten. Onze klanten kiezen voor kwaliteit, veiligheid en vriendelijkheid tegen een aantrekkelijke prijs. Hebt u speciale wensen, neem dan contact met ons op. Wij staan 24 uur per dag klaar voor al uw vervoerswensen.

Waarom kiezen voor Taxi 023?

Omdat wij ons onderscheiden in service, kwaliteit en klantvriendelijkheid. Aarzel daarom dan ook niet om bij ons een taxi te bestellen. Wij bieden u service tegen een aantrekkelijke prijs. Taxi 023 Haarlem heeft een ruime ervaring opgebouwd in personenvervoer in de omstreken van Haarlem. Wij weten inmiddels wat taxivervoer inhoudt. Daarom luidt ons motto “Zoals het hoort”.

Van A naar B rijden

Onze chauffeurs hebben een basisopleiding taxichauffeur. Dat is meer dan ‘even in een mooie wagen mensen van A naar B rijden’. Daar is een flinke dosis kennis voor nodig en per 1 juli 2004 verplicht voor iedereen die een taxi wil besturen. Naast de basisopleiding hebben de chauffeurs ook training gehad in sociale vaardigheden en weten hoe om te gaan met agressie. Onze chauffeurs verschijnen altijd in kostuum aan uw deur en houden graag het portier voor u open. En heeft u een koffer in de hand? Dan vinden wij het niet meer dan logisch, dat onze chauffeur die van u overneemt! Voor Taxi 023 Haarlem is dat allemaal niet bijzonder. Wij vinden nu eenmaal dat taxi vervoer zo behoort te zijn

Download onze algemene voorwaarden

In de algemene voorwaarden staat beschreven onder welke voorwaarden taxidiensten aan klanten moeten worden geleverd en wat de rechten en plichten van zowel de vervoerder als de consument zijn. Met behulp van de algemene voorwaarden kan de Geschillencommissie Taxivervoer een geschil beoordelen.

Download de algemene voorwaarden

Call Now Button