Diensten

Zakelijk vervoer (Directie, VIP, Bedrijven)

Voor zakelijke bijeenkomsten als diners, vergaderingen en overige zakelijke afspraken bent u wellicht genoodzaakt om te reizen. In het teken van het VIP- en Directievervoer, biedt Taxi 023 Haarlem u een zeer unieke en sfeervolle vervoerswijze. Met de zakelijk geklede en kennisrijke chauffeurs, het moderne wagen interieur en de servicerijke ritinvullingen, staat Taxi 023 Haarlem graag voor u klaar. De comfortrijke wagen met gedetailleerde routeplanning brengt u veilig en stipt op tijd naar uw afspraak. Uiteraard reikt deze taxidienst ook tot over de Nederlandse grenzen. Vraag nu uw offerte aan!

Regiovervoer

Wij kunnen op de korte termijn met een taxi naar u toe rijden. Taxi 023 Haarlem verleent een snelle en flexibele dienstverlening in de regio van Heemstede, Aerdenhout, Bloemendaal, Vogelenzang, Bennebroek, Zandvoort, Hoofddorp, Vijfhuizen, IJmuiden, Velserbroek, Overveen, Santpoort, Velsen Beverwijk en Heemskerk. U kunt van ons verwachten dat we op het afgesproken tijdstip klaar staan. Wij onderscheiden ons als taxibedrijf van de concurrenten op gebieden als kwaliteit, veiligheid en klantvriendelijkheid. Onze chauffeurs zijn opgeleid en hebben stratenkennis in de regio Haarlem en omstreken. Onze auto’s zijn voorzien van alle gemakken. U wordt  comfortabel en veilig naar uw bestemming gebracht

Groepsvervoer

Een dagje uit, een schoolreisje of een personeelsuitje? Ook wanneer het op groepsvervoer aankomt kunt u bij Taxi 023 Haarlem terecht. Er zijn verschillende varianten mogelijk om uw groepsvervoer zo aangenaam mogelijk te maken. Wij hebben luxe taxibusjes voor 7/8 personen met voldoende bagageruimte. Heeft u speciale wensen? Neem dan contact op via deze website of per telefoon of e-mail.

Privé chauffeur

Moet u regelmatig van A naar B en heeft u behoefte aan één vaste chauffeur? Wat dacht u van uw eigen privé chauffeur! Taxi 023 Haarlem biedt u de mogelijkheid om aanspraak te maken op een privé chauffeur. Onze chauffeurs zijn erg klantvriendelijk, professioneel en representatief. Onze chauffeurs hebben een basisopleiding taxichauffeur. Naast de basisopleiding hebben de chauffeurs ook training gehad in sociale vaardigheden en weten hoe om te gaan met agressie. Onze chauffeurs verschijnen altijd in kostuum aan uw deur en houden graag het portier voor u open. Vraag direct een prijsopgave op maat.

Vervoer op maat

Voor een gezellige dag of avond uit hebben wij voor u een oplossing op maat. Veelal geldt het motto ‘Samen uit, samen thuis’ maar wie is de BOB (Bewust Onbeschonken Bestuurder)? Wie is na een lange dag nog in staat om iedereen veilig thuis te brengen? Het antwoord op die vraag is heel simpel, Taxi 023 Haarlem! Taxi 023 Haarlem verzorgt het vervoer door heel Nederland. Geen problemen met zaken als wie de bob is, parkeren etc. Daarnaast arriveert iedereen tegelijkertijd op de plaats van bestemming. Heeft u behoefte aan vervoer op maat? Neemt u dan gerust contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Bespreek uw wensen en behoeften met ons.

Koeriers Service

Naast de taxi service biedt Taxi 023 Haarlem ook een koeriers service aan. Heeft u pakketten die snel van A naar B moeten? Wij kunnen dit voor u regelen. Door secuur te werk te gaan komt alles in de originele staat aan. De omvang van de te vervoeren producten kan variëren. Benieuwd of wij uw producten kunnen vervoeren? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zorgvervoer

Moet u (op reguliere basis) naar medische afspraken bij bijvoorbeeld het ziekenhuis of de dokter? Taxi 023 Haarlem brengt u veilig en op tijd naar uw afspraak. Voor diegene die vervoer nodig hebben bieden wij zorgvervoer op maat. Niet meer stressen om op tijd op uw belangrijke afspraken te komen. Wij zijn in staat om u te brengen en op te halen.

Call Now Button